Airco-offerte aanvragen

Gratis Airco-Offerte aanvragenJe kiest voor een structurele oplossing om het klimaat in je huis of kantoor te beheersen. Een verstandige keuze, want een vast aircosysteem is een investering die zich gemakkelijk terugverdient in woon- of werkgenot. Maar voordat je een definitieve keuze maakt voor een aircosysteem of installatiebedrijf is het slim om een airco-offerte of meerdere airco-offertes aan te vragen. Zo kun je goed de prijzen en de specificaties van de verschillende opties vergelijken.

Prijsopgave  vragen

Je kunt een airco-offerte rechtstreeks aanvragen bij airco-installatiebedrijven. Een goed bedrijf komt dan langs om de situatie ter plekke te bekijken en daarna een definitieve offerte uit te brengen. Wees er zeker van dat alle kosten voor de aanschaf van het apparaat en de montage bij de airco-offerte in zitten. Vaak is een standaardlengte aan leidingen (bijvoorbeeld 5 meter) meegenomen in de offerte. Moet jouw systeem meer lengte overbruggen, dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Hetzelfde geldt voor het wegwerken van leidingen, het aanleggen van netspanning naar het apparaat of het maken van een eventueel benodigde koof.

Airco kopen? Airco-offerte aanvragen!

Je doet er goed aan minimaal twee offertes van gerenommeerde bedrijven op te vragen, deze goed te vergelijken (dus niet alleen op prijs) en dan een keuze voor een bedrijf te maken. Het kan goed zijn dat precies hetzelfde apparaat en dezelfde montage bij twee bedrijven een paar honderd euro verschil betekenen! In het algemeen duurt het bestellen van het aircosysteem en het plannen van de monteurs een week of twee. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de drukte. Houd hier rekening mee!

Een makkelijke manier om airco-offertes aan te vragen is via het formulier hieronder. Hier vul je eenvoudigweg een paar gegevens in en je ontvangt snel en geheel gratis en vrijblijvend scherpe aanbiedingen van een aantal airco-bedrijven. Je zit nergens aan vast en je kunt op je gemak je keuze maken.

Ontvang direct gratis airco-offertes