Quantcast

Nor-tec Aircooler met led-verlichting, is het wat?

Met de warme dagen van de laatste tijd, zie je overal de aircooler weer opduiken. Aircoolers (luchtkoelers) zijn goedkope apparaatjes die je echt niet mag vergelijken met mobiele airco’s, maar die soms best wat verkoeling kunnen geven.

Populair is zeker ook deze Mini Aircooler van Nor-tec, het kleinste en goedkoopste exemplaar op de markt. Hij ziet er charmant uit met z’n blauwe kleurtje, het draagbandje en de gekleurde leds aan de binnenkant. Maar koelt-ie ook echt? Of is het een faliekante miskoop? In de onderstaande video pakken we ‘m uit en sluiten ‘m aan. Bekijk ‘m als je ook een goedkope aircooler overweegt.

We hebben deze kleinste van Nor-tec inmiddels uitgebreid getest en we moeten concluderen dat hij dichtbij (bijvoorbeeld op je bureau, zoals in de video) best wat verkoeling geeft, maar dat de ruimte waarin hij staat geenszins koeler wordt. Op je nachtkastje of direct naast je computer op je werkplek is dit dus best een geinige gadget, maar verwacht er vooral niet te veel van.

Als je koelere lucht wilt, maar geen honderden euro’s voor mobiele airco uit wilt geven, dan kun je het beste koeler naar aircoolers van tussen de 100 en de 150 euro, die vaak een beter resultaat geven dan alleen een ventilator.

Deze Nor-tec Mini Aircooler koop je onder andere bij bol.com en Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *