Quantcast

Beste merken bijverwarming

Er zijn veel verschillende merken bijverwarming. En al die merken hebben meestal ook weer verschillende modellen bijverwarming. In de eerste plaats zou je moeten kijken naar wat je nodig hebt voor welke ruimte. Maar in tweede instantie kun je natuurlijk ook kijken naar het merk.

Is het bijverwarming van een bekend merk? Of is het bijverwarming van een merk waar je nog nooit van hebt gehoord? Om je te helpen een keuze te maken uit al die verschillende merken, hebben we hieronder een lijstje van de beste merken bijverwarming opgenomen.

Inhoud

De’Longhi

Dit Italiaanse merk is gespecialiseerd in alles wat met verwarmen of koelen te maken heeft. Het merk maakt echter ook andere apparatuur voor in huis, zoals koffieapparaten en frituurpannen.

Domo

Domo is een Belgisch merk huishoudelektra. Naast stofzuigers en keukenmachines levert het ook verschillende soorten bijverwarming.

Honeywell

Honeywell is een Amerikaans bedrijf. Het is vooral bekend van de ‘zwarte dozen’ in vliegtuigen. Maak Honeywell maakt ook andere elektronica als thermostaten en verwarmingsproducten.

Rowenta

Rowenta is een Duits merk en het maakt producten voor huishoudelijk gebruik en persoonlijke verzorging. Naast haardrogers, stofzuigers en strijkijzers levert het ook verschillende typen kachels.

Tristar

Tristar is een Nederlands merk en het hoofdkantoor zit in Tilburg. Het bedrijf is bekend van het audiomerk AudioSonic en de huishoudelijke producten onder de merknaam Tristar, waaronder elektrische kachels en airconditioning.

Zibro

Zibro is vooral bekend van de doe-het-zelf-airco’s, maar het bedrijf maakt ook kacheltjes.

Als jouw merk bijverwarming niet in bovenstaand lijstje is opgenomen, wil dat trouwens niet zeggen dat het geen goed merk zou zijn. Heb je zelf nog aanvullingen op bovenstaande beste merken bijverwarming? Laat het ons dan weten.