Quantcast

Daikin airco

DaikinAirco’s van Daikin zijn echte A-merk airco’s. Daikin airco staat bekend om z’n design. Deze airco’s worden vaak gekozen als oplossing voor in de woon- of slaapkamer. Behalve dat deze airco’s een mooi design hebben, zijn ze ook fluisterstil en gaan ze zuinig om met energie.

Daikin is een Japanse multinational die is gespecialiseerd in airconditioning, koelsystemen, chemicaliën en afweersystemen. De onderneming werd in 1924 opgericht en bestaat dus al bijna 100 jaar. Het Europese hoofdkantoor van Daikin is gevestigd in Oostende in België.

Energiezuinig

Daikin claimt dat zijn airco’s de hoogste energielabels op de markt hebben. Daikin airco wordt aangeprijsd als energiezuinige totaaloplossing met een hoog comfort en een hoog rendement. Airco’s van Daikin werken zo goed omdat ze uitgerust zijn met moderne invertertechnologie. Daarmee blijft de temperatuur heel constant en creëer je een optimaal binnenklimaat. Niet alleen tijdens warme dagen in de zomer, maar ook als (bij)verwarming in de winter.

Het onderscheidende design van Daikin airco

Onderscheidend design

Komt de airco op een zichtbare plek in je woonkamer of slaapkamer? Dan is het design mogelijk belangrijk voor je. De airco’s van Daikin hebben meerdere prijzen gewonnen voor de stijlvolle binnenunits. Maar Daikin biedt ook conventionelere typen airconditioning voor als je geen meerprijs voor een design-airco wilt betalen.

Daikin-modellen

Daikin is het bekendst om de wandmodellen airco’s, maar heeft ook kanaal- en vloermodellen die geïnstalleerd kunnen worden. De wandmodellen airco’s kunnen als enkele split-unit of als multi-split worden geleverd.

Bediening met je smartphone

Daikin maakt het mogelijk om zijn airco’s met een app via je smartphone te bediening. Je hebt de afstandsbediening voor de airco dus gewoon in je broekzak. Lekker makkelijk.

Al met al kies je voor Daikin als je niet wilt besparen op airco maar gewoon een uitstekend merk wilt dat energiezuinig is, weinig geluid produceert en een mooi ontwerp heeft.

Meer informatie over Daikin airco voor thuis vind je op de website van Daikin Nederland.