Quantcast

Alles over vaste airco en mobiele airco

Alles over Airco Airconditioning DeLonghi mobiele airco

Op Alles Airco .nl vind je alles over airconditioning voor gebruik op kantoor of thuis. We bespreken mobiele (verrijdbare) airco’s en vaste airco’s (airco voor in huis). We behandelen de voor- en nadelen van alle typen en geven een overzicht van de belangrijkste aircomerken. Natuurlijk beschrijven we ook hoe een airconditioning werkt en waar je nu precies op moet letten als je er een wilt kopen. Kortom, alles over airco vind je hier.

Airco: niet alleen voor hete dagen

Airconditioning in huis is aan een ware opmars bezig in Nederland. Was tot voor kort nog het idee: airco hoort alleen thuis in landen met een (sub)tropisch klimaat, inmiddels is airco toch wel geaccepteerd als een praktische en de productiviteit verhogende toepassing. In navolging van airco in supermarkten en in onze auto’s, hebben we nu meestal ook aircosystemen op kantoor. Logisch, niemand vind het prettig om met temperaturen boven de 25 graden Celsius te moeten werken. Airco is trouwens al lang niet meer iets voor alleen in de zomer. Ook in de winter komt airconditioning goed van pas, want met een energiezuinig apparaat kun je in het voor- en naseizoen flink besparen op je stookkosten.

Alles over airco vind je hier
alles over airco - airconditioning

Airco voor in huis heeft het imago van ‘luxe’ of ‘overdreven’ inmiddels van zich afgeschud. Nederlanders en Vlamingen hebben de laatste jaren massaal ontdekt dat het prettig is om zelf de controle over het binnenklimaat te hebben. Een leef- of werkomgeving met een constant klimaat (zomer en winter) is veel beter voor je algeheel gevoel van welbevinden én je kunt meer doen.

Zo’n aircosysteem heb je dan ook vrij snel terugverdiend. Op de meest energiezuinige modellen kun je als ondernemer zelfs subsidie krijgen. Op deze website vind je alle tools, trucs en tips om voor jezelf te bepalen of ook jij straks niet meer zonder airconditioning kunt. Ook ruimen we een aantal hardnekkige misverstanden over airconditioning uit de weg.

Succes met je zoektocht naar de airco die bij je past en houd je hoofd koel!