Quantcast

Maart: de maand voor airco-offertes

Het is maart. We zitten in de overgangsperiode tussen de seizoenen. Nu lijkt het nog winter, maar als de zon tussen de wolken door piept, kan het zomaar opeens behaaglijk zijn op een beschut plekje. Gisteren heb ik zelfs al weer het raam opengehaald op mijn werkplek op zolder. Heerlijk, die frisse lucht van buiten.

Nu nadenken over airco

Tegelijkertijd is dit ook de periode waarin je over airconditioning na zou moeten denken. In ons grillige klimaat hoeft er maar weinig te gebeuren of je zit al weer te zweten en te puffen in je werk- of slaapkamer. Het voordeel van offertes aanvragen in het voorjaar is dat de aircoboeren het nu nog niet druk hebben. Niet met aircostoringen en ook niet met het plaatsen van airco’s. Jij kunt dus profiteren van scherpe offertes. Bovendien, wanneer je je keuze voor een aircosysteem eenmaal hebt gemaakt, profiteer je van een snelle plaatsing.

Wacht niet op de eerste hete dagen

Zoals je misschien kunt verwachten kan de levertijd en plaatsing van jouw vaste airco door een monteur vertraging oplopen als je te lang blijft wachten. En toch doen veel mensen dat. Pas bij de eerste hete dag gaan ze kijken naar de mogelijkheden voor wat koelte. Maar dan ben je dus al te laat. En tijdelijke oplossingen zoals mobiele airco’s zijn dan ook direct niet meer aan te slepen. Of je betaalt er de hoofdprijs voor.

Profiteer het hele seizoen van airco

Nu is het maart. Voor je het weet is het april en in die maand hebben we in het verleden al dagen van ruim in de twintig graden gezien. En mei is vaak een van de mooiere maanden in Nederland. Het is straks natuurlijk heerlijk genieten van een zonnetje en aangename temperaturen, maar als je thuis een werkplek of een slaapplek hebt die snel opwarmt, ben je blij dat je op tijd voor een aircosysteem hebt gekozen. Door nu actie te ondernemen, profiteer je al het hele komende seizoen van een prettig binnenklimaat.

Ons advies: wacht niet tot de eerste warme dagen, maar kom nu al in actie. Vraag direct geheel vrijblijvend jouw gratis airco-offertes aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *